ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΤΡΟΜΕΡΟ gameplay trailer και συλλεκτική έκδοση για το Zelda: Tears of the Kingdom

..όπως και μία αύξηση τιμής...

Όλοι μας θεωρούσαμε δεδομένο πως το σημερινό Nintendo Direct θα ολοκληρωνόταν με οτιδήποτε είχε να μας δώσει η ιαπωνική εταιρεία για το μεγάλο της χαρτί, το sequel του Breath of the Wild, το πολυαναμενόμενο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Δεν πέσαμε διόλου έξω, εφόσον αυτό ήταν το "one more thing" της, παραδίδοντας αυτό το οποίο απαιτούσαν οι fans του παιχνιδιού, που δεν ήταν κάτι άλλο από gameplay πλάνα. Δεν τα λάβαμε σε περίσσεια, αλλά τα όσα μας έδειξε το παρακάτω gameplay trailer μας επιβεβαίωσε εκ νέου πως μιλάμε για την πελώρια συνέχεια ενός top-class τίτλου, με το Tears of the Kingdom να δείχνει ακόμα πιο φιλόδοξο, πανέμορφο και επικό! Παρά την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Link για το αν μπορεί να σώσει τη Hyrule από τις τριγύρω απειλές, όλα δείχνουν πως μπροστά μας έχουμε μία τεράστια περιπέτεια, με τη Nintendo να αναφέρει πως τα γεγονότα της θα καθοριστούν από τη φαντασία μας! Δεν λέμε περισσότερα, απολαύστε:

{youtube}fYZuiFDQwQw{/youtube}

Δεν σταματάμε εδώ όμως, εφόσον επιβεβαιώθηκε πως κατά το λανσάρισμα του παιχνιδιού στις 12 Μαΐου θα κυκλοφορήσει και μία collector`s edition, με διάφορα καλούδια για τους λάτρεις του retail. Αυτή φαίνεται πως θα περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι, ένα steelbook, αφίσα με το εξώφυλλο του παιχνιδιού, ένα σετ με κονκάρδες και ένα πολύ όμορφο art book με σχέδια του παιχνιδιού και concept art. Όλα τους θα είναι συσκευασμένα σε μία χάρτινη συσκευασία, με minimal σχεδιασμό και έμφαση στο χρυσό logo του παιχνιδιού.

Θέλετε κι άλλα; Δεν θα μπορούσε αυτή η κυκλοφορία να μην συνοδευτεί και από το κατάλληλο amiibo, προϊόν που επίσης αποκαλύφθηκε και φέρει τη νέα εμφάνιση του Link, όπως τον έχουμε δει μέχρι στιγμής στις παρουσιάσεις του Tears of the Kingdom, με τον σκουρόχρωμο μανδύα. Ενεργοποιώντας το θα λαμβάνετε όπλα, υλικά και ένα ύφασμα για το paraglider του πρωταγωνιστή.

Κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, είναι πως η παρουσία του παιχνιδιού στο Nintendo eShop για pre-order έχει μία... δυσάρεστη έκπληξη, αφού το παιχνίδι κοστολογείται στα 69.99€, κάτι που ίσως επιβεβαιώνει πως και η Nintendo θα ακολουθήσει τις αυξήσεις τιμών της βιομηχανίας στους AAA τίτλους. Βέβαια, αυτή δεν το έκανε σε τίτλους νέας γενιάς, αλλά mid-gen, κάτι ιδιαιτέρως παράδοξο. Αυτό φυσικά δεν μας κάνει να ανυπομονούμε λιγότερο για την κυκλοφορία του παιχνιδιού που βρίσκεται περίπου 3 μήνες μακριά.

Αν θέλετε οτιδήποτε από τα παραπάνω, σημαδέψτε την 12η Μαΐου για μία από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες του 2023 και - εκτός απροόπτου - έναν GOTY contender.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88