ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απολαύστε το gameplay video και τη συλλεκτική έκδοση του Elden Ring

Δείχνει εντυπωσιακό και υπόσχεται πολλά.

Όπως μας υποσχέθηκε η FromSoftware, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα τεταρτάκι από το gameplay του Elden Ring. Το βίντεο ξεκίνησε με την περιήγηση του χαρακτήρα στα Lands Between, δείχνοντάς μας εξαρχής την ευκινησία του και την άνεση στο traversal χάρις στο άλογο που χρησιμοποιείται ως mount. Υπάρχει μηχανισμός καθοδήγησης, όμως τα open world στοιχεία του παιχνιδιού μας αφήνουν να επιλέξουμε εμείς τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε, εξερευνώντας για θησαυρούς και πιθανές εκπλήξεις. Δεν αργεί και το πρώτο boss fight, απέναντι σε ένα πελώριο δράκο, η μάχη με τον οποίο θυμίζει κλασικό soulsborne τίτλο, ως προς την προσέγγιση του αντιπάλου.

{youtube}JldMvQMO_5U?t=872{/youtube}

Αργότερα το πλάνο γυρίζει σε διαφορετικό build, δίνοντάς μας μία πρώτη ματιά στον τεράστιο χάρτη του παιχνιδιού, κάτι πρωτόγνωρο για τα games του είδους, στον οποίο επιτρέπεται να τοποθετήσουμε markers για να θυμόμαστε που βρίσκονται encounters αυξημένης επικινδυνότητας για παράδειγμα. Παράλληλα είδαμε μηχανισμούς crafting και spirit summons, που βοηθούν στο πεδίο της μάχης ως companions. Αναφορά έγινε και στο multiplayer, που θα προσφέρει επιλογές co-op, PvP και invasions.

Στο τέλος του trailer είδαμε και την φανταστική συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, με φοβερό αγαλματίδιο, steelbook και άλλα καλούδια, την οποία θέλουμε ΤΩΡΑ!

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε τα πάντα για το trailer, αλλά προτείνουμε να απολαύσετε το βίντεο μόνοι σας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88