ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το gameplay θα επιφέρει αλλαγές στον κόσμο του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Νέες δηλώσεις από τον παραγωγό του παιχνιδιού.

Κάτι λιγότερο από 2 μήνες απομένουν για την κυκλοφορία του πολύ αναμενομένου The Legend Of Zelda:Tears of Kingdom και ο Eiji Aonuma, με δηλώσεις του, μας βάζει "φωτιά". Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες διεξήχθη στην Ιαπωνία ένα τεράστιο event του μεγαλύτερου gaming περιοδικού της χωράς, στο οποίο event το Tears of Kingdom πηρέ το βραβείο του πιο αναμενομένου παιχνιδιού που έχει ανακοινωθεί επίσημα για οποιαδήποτε πλατφόρμα. Ο Eiji Aonuma παρευρέθηκε στο event για να παραλάβει το βραβείο φυσικά και έκανε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις κατά την διάρκεια της απονομής.

Eiji Aonuma: "Στο sequel Tears of the Kingdom, η ελεύθερη φαντασία των παικτών θα εμπλουτιστεί με νέο gameplay το οποίο θα επιφέρει αλλαγές στον κόσμο του παιχνιδιού και νομίζω πως όλοι όσοι μας ψήφισαν θα εκπλαγούν ευχάριστα σε αυτή την “άγνωστη” Hyrule. Σας ευχαριστώ…"

Μένει να δούμε πλέον μόνοι μας τι ακριβώς εννοεί ο Ιάπωνας θρύλος με την παραπάνω δήλωση. Με τον χρόνο πλέον να κυλά αντίστροφα και το παιχνίδι να καταφθάνει 12 Μάιου αποκλειστικά για Nintendo Switch η ανυπομονησία έχει χτυπήσει “κόκκινο”. 

{youtube}fYZuiFDQwQw{/youtube}

Πηγή: VGC

Βασίλης Τουρλίδας's Avatar

Βασίλης Τουρλίδας

Ερωτευμένος με τα video games από όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου ένα Game Boy Advance SP, παρέα με ένα copy του Pokémon Leaf Green.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88