ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα χειρότερα games του 2022 σύμφωνα με το Metacritic

Τίτλοι που έλαμψαν...αρνητικά...

Κάθε χρονιά επιφυλάσσει ορισμένες εξαιρετικές κυκλοφορίες για το gaming, όπως και μερικές...τραγωδίες. Σε μία χρονιά που ευλογηθήκαμε με αριστουργήματα όπως τα Elden Ring, God of War Ragnarök και δεκάδες ακόμη φανταστικούς τίτλους έπρεπε κάπως να γίνει εξισορρόπηση του gaming `κάρμα` μας, αναγκαζόμενοι να υποστούμε ορισμένες στενάχωρες -όπως αποδείχθηκαν- κυκλοφορίες από ποιοτικής απόψεως. Το Metacritic, όσες ενστάσεις και αν έχουμε απέναντί του, είναι πολύ καλό στο να καταγράφει όλα τα games που διακρίθηκαν μέσα από τις γνώμες των συναδέλφων μας, όπως και να στέλνει στα έγκατα της Γης τα games που απέτυχαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες που δημιούργησαν ή στις υποσχέσεις που έδωσαν.

Κάπως έτσι προέκυψε η παρακάτω λίστα με τα χειρότερα βαθμολογημένα games του 2022 βάσει Metacritic:
10. Blade Runner: Enhanced Edition (Nintendo Switch) — 52 Score
9. Kamiwaza: Way of the Thief (PS4) — 52 Score
8. The Waylanders (PC) — 51 Score
7. The Last Oricru (Xbox Series X|S) — 50 Score
6. Zorro: The Chronicles (PS5) — 49 Score
5. LEGO Brawls (PS5) — 46 Score
4. XEL (Nintendo Switch) — 43 Score
3. Babylon`s Fall (PS5) — 41 Score
2. CrossfireX (Xbox Series X|S) — 38 Score
1. Postal 4: No Regerts (PC) — 30 Score

Μερικές περιπτώσεις ακούστηκαν πολύ μέσα στη χρονιά. Το Babylon`s Fall αποδείχθηκε η χειρότερη προσπάθεια της, κατά τα άλλα, σταθερότατης Platinum Games, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός το ότι οι servers του παιχνιδιού θα κλείσουν πριν καν συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής. Για το δε CrossfireX έχουμε να πούμε ότι πάλι καλά που βγήκε το Pentiment στα τέλη της χρονιάς, γιατί αν αυτή ήταν η μοναδική αποκλειστικότητα του Xbox για το 2022 θα μιλούσαμε για σοκαριστικό έτος για την Microsoft. Όσον αφορά στο Postal 4: No Regrets, μάλλον το...μετάνιωσαν οι δημιουργοί, γιατί με 30 σκορ μέσο όρο από 18 reviewers ειλικρινά ένας Θεός ξέρει πόσους εφιάλτες δημιούργησε σε αυτούς που το δοκίμασαν.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν απαγορεύεται να αγαπάτε κάποιο από τα παραπάνω games, αλλά και δεν χάθηκε ο κόσμος αν αποφύγετε να τα δοκιμάσετε. Το "χρυσό βατόμουρο" του gaming για το 2022, πάντα βάσει Metacritic, πάει στο Postal 4!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88