ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δοκιμάστε δύο ΤΕΡΑΣΤΙΑ games του 2022 μέσω PS Plus

Τώρα είναι καλά τα Game Trials;

Πολλοί έκριναν το "όφελος" των Game Trials στη συνδρομή του PS Plus Premium, εφόσον χαρακτήρισαν αχρείαστη την προσθήκη αυτών των - κακά τα ψέματα - demos ως κομμάτι του πακέτου που πληρώνουν. Εν τέλει αυτή η παροχή όλο και εμπλουτίζεται, αφού πρόσφατα είχαμε την προσθήκη του The Lat of Us Part I, από το οποίο μπορείτε ακόμα να απολαύσετε δύο ώρες, ενώ τώρα προστέθηκαν τρία ακόμη games, τα δύο εκ των οποίων αποτέλεσαν πολύ μεγάλες κυκλοφορίες της χρονιάς που μας πέρασε. 

Ξεκινάμε με το Gotham Knights, το τεράστιο αυτό IP της WB Games που λανσαρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε για μία δοκιμαστική ώρα μέσω PS Plus Premium. Το παιχνίδι έχει μπόλικο περιεχόμενο και έχει και 4 πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες (Batgirl, Red Hood, κλπ), συνεπώς δύσκολα θα προλάβετε να κάνετε ή να καταλάβετε πολλά από τα 60 λεπτά μαζί του, ίσως όμως αποδειχθούν και αρκετά για να κρίνετε κατά πόσο θέλετε να αγοράσετε το πλήρες παιχνίδι που μπαίνει μονίμως σε έκπτωση. Πιθανότατα θα μπορείτε να παίξετε και με τους φίλους σας που το έχουν στην κατοχή τους ή θα το δοκιμάσουν και αυτοί μέσω των Game Trials, άρα γιατί όχι;

Συνεχίζουμε με το A Plague Tale: Requiem, το τιτάνιο sequel του Innocence, και γενικότερα ένα game που ακούμε συνεχώς στις GOTY υποψηφιότητες, ασχέτως αν δεν κερδίζει λόγω του ύψιστου ανταγωνισμού. Με τη νέα περιπέτεια των Amicia και Hugo μπορείτε να πειραματιστείτε για ένα ολόκληρο δίωρο, τίμια διάρκεια για linear παιχνίδι αυτού του βεληνεκούς. Ειδικά το συγκεκριμένο το συνιστούμε ανεπιφύλακτα και μπορεί να μην είναι η πλήρης εμπειρία, όπως συνέβη στην περίπτωση του Game Pass, αλλά και εδώ ίσως καθορίσει την αγοραστική σας συμπεριφορά. Να πούμε ότι τόσο το Gotham Knights όσο και το Requiem είναι PS5 only παιχνίδια, άρα το trial δεν ισχύει για τους κατόχους PS4.

Το τρίτο και τελευταίο game που προστέθηκε ίσως δεν εντυπωσιάζει, αλλά γιατί να μην ενημερωθείτε για την επιλογή σας να δοκιμάσετε το Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway, αφού την πληρώνετε που την πληρώνετε τη συνδρομή. Κλασσικό, χαριτωμένο kart racer, με ήρωες του αγαπημένου παιδικού καναλιού και ίσως τα 120 λεπτά που προσφέρει να είναι όσα χρειάζεται να καταναλώσετε από αυτό.

Για τα πρώτα δύο εννοείται σας έχουμε γράψει τα απαραίτητα reviews οπότε πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για το Gotham Knights και εδώ για το A Plague Tale: Requiem.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88