ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κλείδωσαν οι ημερομηνίες της Gamescom 2023 και του ONL

Η μεγαλύτερη gaming έκθεση της Ευρώπης επιστρέφει!

Το event που διεξάγεται κάθε χρόνο στα τέλη του Αυγούστου επιστρέφει και φέτος στην Κολωνία, εφόσον ο Geoff Keighley και η διοργάνωση της Gamescom δήλωσαν παρόντες και για το φετινό καλοκαίρι. Ξεκινώντας με την παρουσίαση Opening Night Live, την οποία θα τρέξει ο γνωστός εντρεπρενέρ με ζωντανό show με αποκαλύψεις και updates από διάφορα games, στις 22 Αυγούστου θα δοθεί το έναυσμα για την έναρξη της έκθεσης. Για τους δημοσιογράφους και το κοινό οι εκθεσιακοί χώροι και τα όποια booths θα είναι ανοιχτά το διάστημα 23-27 Αυγούστου στο Εκθεσιακό Κέντρο Κολωνίας (Koelnmesse), επιτρέποντας στους επισκέπτες να δοκιμάσουν διάφορα games που θα παραστούν εκεί, να γνωριστούν με developers και να ψωνίσουν διάφορα προϊόντα merch.

Για το ONL αυτό καθαυτό, αναμένουμε ως συνήθως φυσικά πολλές εκπλήξεις, εφόσον εκεί βλέπουμε τις περισσότερες φορές όσα games και εταιρείες δεν ετοιμάστηκαν έγκαιρα για το Summer Game Fest του Ιουνίου. Ο Geoff Keighley σίγουρα θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούλιο να μας προετοιμάζει για την "ευρωπαϊκή E3", όπως χαρακτηριζόταν κάποτε, όσο πλησιάζουμε στις ημέρες διεξαγωγής του event. Στο αντίστοιχο περσινό happening είδαμε, για παράδειγμα, το re-reveal του Dead Island 2, όπως και νέα trailers για τα Hogwarts Legacy, Gotham Knights και άλλα. Όλα θα πάρουν τη σειρά τους μετά το Summer Game Fest που είναι πολύ πιο κοντά όμως.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88