ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εκτός Gamescom το PlayStation, «παρών» η Ubisoft

Απόντες οι μεγαλύτεροι publishers.

Για ακόμη μία φορά η Sony επιλέγει να μην δώσει το παρόν σε ακόμα ένα μεγάλο event ακολουθώντας το δικό της μονοπάτι, με την Ubisoft από την άλλη να παραμένει πιστή στο ραντεβού της.

Τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε in-person η εκδήλωση στην Κολωνία ήταν το 2019, όντας μία από τις μεγαλύτερες στο κόσμο. Δυστυχώς φέτος επιστρέφει φτωχότερη, καθώς πέρα από τη Sony θα απουσιάσουν ονόματα όπως η Nintendo, η Activision Blizzard, η Wargaming αλλά και η Take-Two Interactive. Δεν έχουμε κάποια επίσημη αιτιολόγηση γιατί θα απέχει ο ιαπωνικός κολοσσός, με αυτό να σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη υπομονή για την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου God of War.

Η Ubisoft με ένα tweet της δήλωσε πως θα παραβρεθεί κανονικά στην εκδήλωση όπως και οι Bandai Namco, THQ Nordic και Koch Media. Επίσης, με επίσημη ανακοίνωσή της δήλωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει κάποιο Ubisoft Forward μέσα στον Ιούνιο, ενώ μας κάλεσε να μάθουμε για το μέλλον του Assassin’s Creed τον Σεπτέμβριο. Ίσως ήρθε η ώρα να μας δώσει ένα update για το πολυπόθητο Skull and Bones και γιατί όχι κάτι εντελώς νέο.

Πηγή: VGC

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88