ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Γεγονός το Separate Ways DLC για το Resident Evil 4 | State of Play

Ada πάρε μας τα πάντα!

Η Capcom αρέσκεται στο να παρευρίσκεται στα shows του PlayStation και ακόμα περισσότερο γουστάρει να συνδυάζει τα όσα έχει να δείξει. Αμέσως μετά την επιβεβαίωση πως η PS VR2 έκδοση του RE4 Remake θα κυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα που πλησιάζει, είδαμε μία μετάβαση στην third-person οπτική του παιχνιδιού, αυτή τη φορά όμως εστιάζοντας στην Ada Wong. Όπως είχε διαρρεύσει και όπως παρακαλούσαν οι fans από τη στιγμή που επέστρεψε το θρυλικό RE4, θα ξαναζήσουμε την τρομαχτική και ξέφρενη αποστολή της πράκτορος, όπως τη βίωσε η ίδια την ώρα που στο βασικό παιχνίδι εμείς ελέγχαμε τον Leon Kennedy.

Φαίνεται πως σε έως έναν βαθμό θα ακολουθεί τα δρώμενα του αυθεντικού Separate Ways DLC, αν και πολλά μπορούν να αλλάξουν δεδομένου ότι και το RE4 Remake έπαιξε λίγο με τα όσα θυμόμαστε και τις προσδοκίες μας από αυτό.

Το ευχάριστο είναι πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να χειριστούμε την Ada, αφού το η 2023 βερζιόν του Separate Ways θα γίνει διαθέσιμη ήδη από την επόμενη εβδομάδα στις 21 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 9.99€ για όσους κατέχουν το RE4.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.