ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Γεμάτο δράση το πρώτο gameplay trailer του Call of Duty: Modern Warfare 3 | Gamescom ONL 2023

Απέκτησε ημερομηνία η beta του multiplayer.

Την τιμητική του είχε το Call of Duty: Modern Warfare III στην παρουσίαση της Gamescom, αφού είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε 9 λεπτά περίπου ατόφιου gameplay, από το campaign του παιχνιδιού. Εκτός των κλασσικών αποστολών με τα κινηματογραφικά σκηνικά, θα συναντήσουμε και μερικές που παρέχουν μεγαλύτερη ελευθερία στον τρόπο προσέγγισης, για την ολοκλήρωση των εκάστοτε tasks. Αυτές οι αποστολές θα ονομάζονται open combat missions, δίνοντας μας επιλογές που δεν είχαμε συνηθίσει στη σειρά Call of Duty. 

Η ιστορία του Modern Warfare III συνεχίζει ακριβώς από εκεί που είχαμε μείνει πέρυσι, ενώ στην ανάπτυξη του ηγείται η Sledgehammer Games, με την Infinity Ward να βοηθάει και αυτή στο έργο. Παράλληλα η Treyarch ετοιμάζεται να μπει και η ίδια στα credits του παιχνιδιού, αφού έχει αναλάβει την δημιουργία του Zombies mode, κάτι στο οποίο ειδικεύεται.

Εκτός από το campaign, νέα είχαμε και για το multiplayer του Modern Warfare III, με την Activision να ανακοινώνει πως στις 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί showcase αποκλειστικά για αυτό, ενώ ακριβώς την επόμενη μέρα, στις 6 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η beta του παιχνιδιού.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου του 2023.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.