ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Γενέθλια με 16 εκατομμύρια παίκτες για το It Takes Two

Και τα καλύτερα έρχονται!

Μόλις χθες σας ενημερώσαμε περί έντονης δραστηριότητας στους social λογαριασμούς της Hazelight, αφού όλα δείχνουν πως βρίσκεται κοντά στο να μας δείξει το επόμενο video game που ετοιμάζει. Μέχρι τότε όμως δεν μπορούμε παρά να γιορτάσουμε μαζί της την 3η επέτειο του It Takes Two, εφόσον το πολυβραβευμένο co-op platformer κυκλοφόρησε σαν σήμερα, στις 26 Μαρτίου του 2021. Η Hazelight φρόντισε να συνδυάσει αυτό τον εορτασμό με δύο πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τους fans της.

Αρχικά ενημερωθήκαμε για το επόμενο ορόσημο πωλήσεων που ξεπέρασε το παιχνίδι, αφού από σήμερα γνωρίζουμε πως το It Takes Two έχει πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, πράγμα που με μπακαλίστικα μαθηματικά σημαίνει ότι πάνω από 30 εκατομμύρια παίκτες θα έχουν απολαύσει την περιπέτεια του Cody και της May στο να σώσουν τη σχέση τους. Μία πολύ όμορφη εικόνα (αυτή στο εξώφυλλό μας) και πολλές ευχαριστίες συνόδευσαν την ανακοίνωση της Hazelight μαζί με μία... τελευταία πρόταση.

"Τι τρόπος και αυτός για να ξεκινήσουμε μία ενθουσιαστική χρονιά! 👀", γράφει στο τέλος η ομάδα από τη Σουηδία, παραπέμποντάς μας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο για ανακοίνωση του επόμενού της παιχνιδιού πολύ σύντομα. Και αυτή τη φορά δεν έχουμε απάντηση σε ένα σχόλιο αλλά ευθεία απόσπαση του ενδιαφέροντός μας! Το ότι ανυπομονούμε και εμείς για το επόμενο project της δεν συζητιέται, οπότε θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.