ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Geoff Keighley: "Περισσότερα updates παρά reveals στη φετινή Gamescom"

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Να μετριάσει τις προσδοκίες – κάτι που σπανίως επιδιώκει – προσπάθησε ο Geoff Keighley εν όψει του Gamescom ONL Show. Όπως κάθε χρόνο, η καλοκαιρινή έκθεση στην Κολωνία θα ξεκινήσει με μία παρουσίαση όπως όλες όσες μας έχει συνηθίσει ο καναδός εντρεπρενέρ, με ανακοινώσεις παιχνιδιών και updates σε ήδη γνωστούς τίτλους που αναμένουμε να κυκλοφορήσουν. Μιλώντας στο VGC, ο παρουσιαστής του εναρκτήριου event ισχυρίστηκε πως το περιεχόμενο του ONL Show θα γείρει ξεκάθαρα προς το δεύτερο, εφόσον θα είναι λιγότερα τα game reveals από ότι βλέπουμε στα The Game Awards ή στο Summer Game Fest.

«Θα είναι ένα ενθουισαστικό σόου με νέα πλάνα από πολλά ήδη ανακοινωθέντα games όπως τα Alan Wake II και Black Myth: Wukong. Το φετινό ONL show αφορά λιγότερο την ανακοίνωση ολοκαίνουριών projects και εστιάζει περισσότερο στο να δώσει στους fans ενημέρωση γύρω από μερικά από τα πιο μεγάλα games που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον επόμενο χρόνο» , δήλωσε ο Geoff Keighley.

Το περσινό show διήρκησε λίγο λιγότερο από δύο ώρες και μας έδειξε 35 games και hardware αποκαλύψεις, εφόσον εκεί πρωτο-είδαμε το DualSense Edge, παρότι η Sony είχε προαναγγείλει την απουσία της. Το φετινό ρόστερ φαίνεται αρκετά ισχυρό με τους δύο τίτλους που προαναφέραμε και τα Hellblade II, AC Mirage και πολλά ακόμη να ετοιμάζονται για παρουσία επί σκηνής.

Το Gamescom ONL Show θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στις 21:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά στις διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες παρακολούθησης περιεχομένου (YouTube, Twitch, κλπ). Το event αυτό καθαυτό θα τρέξει μεταξύ 23-27 Αυγούστου στην Γερμανία και το εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.