ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το χαριτωμένο Ghost of a Tale για PC

Μέσω του GOG.com.

Ζέσταμα για την περίοδο των Χριστουγέννων φαίνεται πως κάνουν τα ψηφιακά stores, που σε κάποιες περιπτώσεις είτε προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις, είτε ακόμα χαρίζουν και μερικά παιχνίδια.

Σειρά αυτή τη φορά έχει το GOG.com, που αποφάσισε να μας βάλει στον ρόλο ενός ποντικού, που ονομάζεται Tilo και ζει σε έναν σκοτεινό μεσαιωνικό κόσμο. Μοναδικός του στόχος; Να βρει τη γυναίκα του Merra, και ας ξέρει πως θα αναγκαστεί να περάσει από σαράντα κύματα για να τα καταφέρει. Αψηφώντας κάθε κίνδυνο λοιπόν, το ταξίδι του ποντικού μας κρύβει πολλά μυστικά, αλλά και διάφορους κινδύνους.

{youtube}9rfuK3u7_oc{/youtube}

Το Ghost of a Tale είναι ένα action RPG, που κυκλοφόρησε αρχικά μόνο για υπολογιστές τον Μάρτιο του 2018, ενώ σταδιακά κατέφθασε και σε περισσότερες πλατφόρμες.

Έχετε περίπου 65 ώρες από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε αυτό το άρθρο, για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Ghost of a Tale πατώντας εδώ, βάζοντας το για πάντα στη συλλογή σας.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88