ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Ghost of Tsushima: Legends γίνεται standalone

Θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα νέο mode.

Τον περασμένο Οκτώβρη κυκλοφόρησε το Ghost of Tsushima: Legends, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο online multiplayer έργο της Sucker punch, η οποία επέκτεινε το gameplay του Ghost of Tsushima σε έναν υπερφυσικό κόσμο εμπνευσμένο από την Ιαπωνική μυθολογία. Η κοινότητα του παιχνιδιού αγκάλιασε την συγκεκριμένη προσπάθεια, κάνοντας την εταιρεία να συνεχίζει να το υποστηρίζει με νέο περιεχόμενο, το συγκεκριμένο mode.

Σήμερα λοιπόν η Sucker Punch ανακοίνωσε πως το Legends θα λάβει μία μεγάλη αναβάθμιση και φυσικά χωρίς χρέωση για τους κατόχους του παιχνιδιού, οποιασδήποτε έκδοσης. Επίσης οι παίκτες του PS4 θα μπορούν να παίζουν με αυτούς του PS5. Η μεγάλη αυτή αναβάθμιση φέρνει ένα ολοκαίνουριο mode με ονομασία Rivals, όπου θα έρθει στο Ghost of Tsushima Legends στις 3 Σεπτεμβρίου. Στο Rivals, δύο ομάδες των δύο ατόμων ανταγωνίζονται στην εξουδετέρωση κυμάτων από εχθρούς. Με κάθε νικημένο εχθρό συλλέγετε Magatama, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βλάψετε την αντίπαλη ομάδα. Για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα να ξοδεύετε Magatama σε Shades που εμποδίζουν τις αγορές των αντιπάλων σας, σε Curses (health drain, πτώματα που εκρήγνυνται, κ.α.) πυρά Hwacha και περισσότερα. Όταν ξοδέψετε αρκετό Magatama, ξεκλειδώνετε τα Final Stand waves. Ολοκληρώστε τα πριν την άλλη ομάδα για να νικήσετε.

{youtube}mCgjNK8etz8{/youtube}

Μαζί με το Rivals θα προστεθεί και το σύστημα Gear Mastery. Πρόκειται για μία νέα επέκταση των συστημάτων προόδου και ανταμοιβών για τους Legends. Οι παίκτες που διαθέτουν εξοπλισμό 110 level, θα μπορούν πλέον να τον συνδέσουν σε μία τάξη και να ενεργοποιήσουν το “Mastery Challenges.” Αυτό θα επιτρέψει την αναβάθμιση του Ki επιπέδου ενός κομματιού εξοπλισμού σε 120, ξεκλειδώνοντας έτσι μία δεύτερη υποδοχή για perk. Καθώς ενεργοποιείται το Mastery Challenges θα ξεκλειδώσετε ένα νέο ability, όπως και νέες τεχνικές για κάθε class.

Ξεκινώντας στις 20 Αυγούστου (ημερομηνία κυκλοφορίας του Ghost of Tsushima Director’s Cut), θα κυκλοφορήσει επίσης μία νέα ενημέρωση που θα προσθέσει νέες δυνατότητες στους Legends, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων αλλαγών που βασίζονται σε σχόλια της κοινότητας. Μερικές εξ αυτών είναι το rebalanced στο Survival mode με αποτέλεσμα συντομότερη διάρκεια παιχνιδιών, η προσθήκη νέων εβδομαδιαίων παραλλαγών του Survival Nightmare, νέα cosmetics και New Game+.

Όλα αυτά που προαναφέρθηκαν θα προστεθούν χωρίς κάποια χρέωση σε όσους έχουν το παιχνίδι, παρόλα αυτά αν κάποιος δεν έχει το Ghost of Tsushima αλλά επιθυμεί να παίξει το Legends πλέον θα μπορεί, καθώς το Legends θα κυκλοφορήσει ως standalone στα 20€ για PS4 και PS5 στις 3 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που στην συνέχεια θα θέλει να βιώσει ολόκληρη την εμπειρία του παιχνιδιού, θα έχει την δυνατότητα να αναβαθμίσει σε Ghost of Tsushima Director’s Cut ανά πάσα στιγμή στα 40€ για PS4 και 50€ για PS5.

Τέλος ανακοινώθηκε πως κάθε εβδομάδα από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και την πρώτη Οκτωβρίου θα προστίθεται νέο περιεχόμενο, όπως νέα Rivals maps, νέα Survival maps εμπνευσμένοι από το νησί Iki και την επικράτειας του Iyo, όπως και Trails του Iyo. Επιπλέον θα προστεθεί νέο επίπεδο δυσκολίας του περσινού Raid.

Πηγή: PlayStation Blog

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88