ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ghostface και άλλα horror icons υποψήφια για DLC στο Mortal Kombat 1

Μας περιπαίζει ο Ed Boon.

Οι διαρροές πάνε κι έρχονται στο gaming και το Mortal Kombat δεν είναι καθόλου άγνωστο σε αυτό. Το ρόστερ του νέου παιχνιδιού και οι DLC χαρακτήρες του πρώτου Kombat Pack είχαν φανεί στο Ίντερνετ προ πολλού και προσφάτως οι dataminers ίσως έβγαλαν λαβράκι για τη συνέχεια που έπεται. Από τον επικοινωνιακό χορό δεν έλειψε ποτέ ο director της NetherRealm, Ed Boon, ο οποίος έβαλε στο Twitter/X προφίλ του μία εικόνα με αρκετούς χαρακτήρες από ταινίες τρόμου και τη γέμισε με ερωτηματικά.

Έχοντας τικάρει τον Jason, τον Freddy και τον Leatherface, ο Ed Boon μας λέει εμμέσως πλην σαφώς πως η αποστολή εισαγωγής τους σε ένα Mortal Kombat εξετελέσθη και αφήνει στην κρίση του κοινού το ποιες άλλες horror μορφές θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Οι χαρακτήρες προς συζήτηση είναι οι Ghostface (Scream), Pinhead (Hellraiser), Michael Myers (Halloween), Chucky και Billy the Puppet (Saw). Το όνομα του πρώτου έχει ακουστεί αρκετά, εφόσον βρέθηκε στη βάση δεδομένων του MK1. Κανένας από τους υπόλοιπους προαναφερθέντες δεν έχει διαρρεύσει, αλλά ο ηγέτης του studio δείχνει διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις.

Το comment section εννοείται πως όρμησε και πάνω-κάτω ζήτησε την πληρότητα των παραπάνω "κακών" να εισαχθεί στο παιχνίδι, όμως δεν ξέρουμε σε τι να ελπίζουμε όταν ακόμα και οι γνωστοί επερχόμενοι, αυτοί του πρώτου Kombat Pack, δείχνουν να απέχουν πολλούς μήνες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.