ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αναβολή για το Ghostwire: Tokyo της Bethesda

Το 2022 θα κυκλοφορήσει τελικά το αποκλειστικό του PS5.

Σε μία ξαφνική ανακοίνωση προέβη η Tango Games, καθώς ανακοίνωσε πως το Ghostwire: Tokyo θα κυκλοφορήσει τελικά στις αρχές του 2022 και όχι τον Οκτώβριο, όπως ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει. Αναλυτικά η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε: «Πήραμε την απόφαση να κυκλοφορήσουμε το Ghostwire: Tokyo στις αρχές του 2022. Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι σε εσάς το συντομότερο δυνατό, ώστε να βιώσετε την αξέχαστη εμπειρία ενός στοιχιωμένου Tokyo, που εργαστήκαμε σκληρά για αυτό. Την ίδια στιγμή, είμαστε επικεντρωμένοι στο να προστατέψουμε την υγεία όλων των εργαζόμενων μας. Το νέο παράθυρο κυκλοφορίας θα μας δώσει χρόνο για να φέρουμε στην ζωή τον κόσμο του Ghostwire, όπως τον φανταζόμασταν πάντα.»

Ο νέος τίτλος της Tango Games που φτιάχνεται από τον δημιουργό των Resident Evil, Shinji Mikami, είναι ένα action horror που προορίζεται να κυκλοφορήσει στα PC και ως χρονική αποκλειστικότητα του PS5, για περίπου ένα χρόνο. Αν και η εταιρεία ανάπτυξης ανήκει πλέον στα Xbox Game Studios, η Microsoft τιμάει την συμφωνία με την Sony όπως ακριβώς και με την περίπτωση του Deathloop, κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα δούμε το Ghostwire: Tokyo στις κονσόλες Xbox κάπου στο 2023.

Πηγή: Twitter

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88