ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Glen Schofield: Το 2024 θα αποκαλύψει το νέο του project ο συνδημιουργός του Dead Space

Θα είναι πάλι sci-fi horror; 

Ύστερα από την όχι και τόσο πετυχημένη προσπάθεια με το The Callisto Protocol, ο Glen Schofield ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από την Striking Distance Studios εδώ και καιρό, είναι σχεδόν έτοιμος να αποκαλύψει το επόμενο του έργο. 

«Αν και έχω κάνει ένα διάλλειμα, ήμουν αρκετά απασχολημένος και όχι μόνο ζωγραφίζοντας. Κάτι στα παιχνίδια είναι νέο και συναρπαστικό. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μετά τη νέα χρονιά.»

Ο Glen Schofield έχει ένα πολύ βαρύ βιογραφικό στις πλάτες του, όντας συνδημιουργός του αριστουργηματικού Dead Space, ενώ έχει συμμετάσχει σε κομβικούς ρόλους σε εταιρείες ανάπτυξης που θεωρούνται κολοσσοί. Πρώην γενικός διευθυντής της Sledgehammer Games, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των Gex και Legacy of Kain της Crystal Dynamics και άλλα. 

Η μακριά καριέρα του Schofield στη βιομηχανία ξεκινάει πίσω στη δεκαετία του 1990, με τον ίδιο να αναλαμβάνει για πρώτη φορά τον ρόλο του art direction στα παιχνίδια The Simpsons, Ren & Stimpy και Home Alone. Όλα τα παραπάνω αποτελούν μία απόδειξη της εμπειρίας που διαθέτει πλέον Schofield, με εμάς να ανυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερα για το νέο του παιχνίδι.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.