ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επίσημο: Το God of War έρχεται στα PC

Ύστερα από περίπου 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

Τεράστια ανακοίνωση έσκασε από το πουθενά, με τη Sony να αποκαλύπτει -και επίσημα πια- πως το God of War (2018) παύει να είναι PS4 exclusive, αλλά έρχεται εν τέλει και στα PC. Υπήρχαν πολλές φήμες και διαρροές που ανέφεραν τη σχετική στρατηγική, όλες εκ των οποίων επιβεβαιώθηκαν πια αφού, σύμφωνα με το παρακάτω τρέιλερ, ο πολυβραβευμένος τίτλος του 2018 θα κυκλοφορήσει στα PC στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

{youtube}HqQMh_tij0c{/youtube}

Οι PC fans παρακαλούσαν καιρό τώρα το μπλε στρατόπεδο για να έχουν και αυτή την ευκαιρία τους να δοκιμάσουν αυτό το αριστούργημα και οι προσευχές τους εισακούστηκαν. Η νέα αυτή έκδοση έρχεται με αναβαθμίσεις και υποστήριξη ultra-wide screen, Nvidia reflex, super-sampling και όλες τις τεχνολογίες που εφάρμοζε η Sony και σε προηγούμενα ports, όπως αυτά τον Horizon Zero Dawn, Death Stranding και Days Gone για παράδειγμα.

Στο σχετικό blog bost αναφέρεται επίσης πως το παιχνίδι έχει πουλήσει 19.5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, νούμερο που αναμένεται να αυξηθεί δραματικά μετά τον ερχομό του στα digital stores των PC. Τέλος, όσοι προτιμούν να το παίξουν με χειριστήριο, η Santa Monica υπόσχεται την πλήρη υποστήριξη των DualShock 4 και DualSense. Ολοένα και περισσότερα PlayStation Games βρίσκουν το δρόμο τους για τα PC, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στις αρχές του 2022 οι PC games θα υποδεχθούν και το Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88