ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

God of War Ragnarök: Επιβεβαιώθηκε το New Game+

Καταφθάνει την άνοιξη του 2023.

Μετά το photo mode, το God of War Ragnarök ετοιμάζεται να υποδεχθεί ακόμα μία πολυπόθητη λειτουργία. Για όσους λοιπόν έχουν τελειώσει το αριστούργημα της Santa Monica, και επιθυμούν να επαναλάβουν ξανά το δύσκολο αλλά άκρως ενδιαφέρον ταξίδι του Kratos και του Atreus. Θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν από την αρχή, διατηρώντας μερικά από τα πράγματα, που είχαν αποκτήσει στο πρώτο playthrough τους, μέσω του New Game + mode.

Δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα λειτουργεί ακριβώς αυτό το mode, παρόλα αυτά πιστεύουμε πως θα ακολουθήσει τη λογική του προηγούμενου παιχνιδιού. Στο God of War του 2018 το New Game Plus διατηρούσε τόσο τον εξοπλισμό, όσο και τα abilities που είχε ξεκλειδώσει ο παίκτης. Επιπλέον, ήταν εφικτή η δημιουργία νέων σετ πανοπλιών, για τους πρωταγωνιστές.

Το New Game + αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την άνοιξη του 2023, χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα η ακριβής ημερομηνία, ενώ περιμένουμε να μάθουμε το πως θα λειτουργεί αυτή τη φορά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88