ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

God of War Ragnarök: "Φουντώνουν" οι φήμες για DLC ή standalone κυκλοφορία

Νέα φήμη από πολύ μεγάλο gaming μέσο!

Όταν ο The Snitch μας είπε πως το God of War Ragnarök θα δεχτεί DLC or something βρεθήκαμε σε δίλημμα ως προς το πού να τοποθετήσουμε την εμπιστοσύνη μας. Από τη μία ο ίδιος ο director του παιχνιδιού, Eric Williams, υποστήριξε πως είπαν όσα είχαν να πουν, σε ερώτηση για το αν μπορούμε να περιμένουμε κάποιο expansion. Από την άλλη, ο συγκεκριμένος leaker δεν έχει πέσει ποτέ έξω και ακόμα και στην περίπτωση του God of War Ragnarök είχε διαρρεύσει πολλές έγκυρες πληροφορίες. Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει το ισπανικό site Areajugones, ένα από τα πιο διακεκριμένα και δημοφιλή gaming sites του κόσμου, ιδίως στα ισπανόφωνα κράτη, αφού ένα ρεπορτάζ του διπλοπατά στα όσα είχαμε αρχικώς ακούσει.

Στο συγκεκριμένο αποκλειστικό άρθρο ο Ramón Baylos αναφέρει ότι είδε με τα μάτια του αρκετές αποδείξεις που του παρείχαν ανώνυμες πηγές και που επιβεβαιώνουν πως η Sony Santa Monica φτιάχνει κάτι εξτρά για το God of War Ragnarök, χωρίς να είναι ούτε αυτός βέβαιος για το αν πρόκειται για DLC ή αυτόνομο μικρότερο τίτλο τύπου Uncharted: The Lost Legacy και Spider-Man: Miles Morales. Αυτό που άκουσε και μας μεταφέρει, όμως, είναι πως το συγκεκριμένο project θα αποκαλυφθεί πριν να κλείσει η χρονιά, με τα The Game Awards να είναι η σκηνή που φαντάζει πιο πιθανή για μία τόσο μεγάλη ανακοίνωση.

Εννοείται πως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι μέχρι να δούμε κάτι επίσημο, όμως μερικές αγγελίες εργασίες που άνοιξε το στούντιο τον περασμένο Αύγουστο δείχνουν πως το God of War εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της συγκεκριμένης ομάδας. Άραγε είναι αλήθεια όλα αυτά; Ίσως παίξουμε ως Atreus σε κάτι πιο συμπυκνωμένο; Για να δούμε...

Διαβάστε επίσης το review μας για το God of War Ragnarök.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.