ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δοκιμάστε το God of War Ragnarök μέσω PS Plus

Αρκεί να έχετε πρόσβαση στα Game Trials.

Η Sony μας κούφανε με τις νέες προσθήκες των ύψιστων subscription επιλογών των PS Plus Extra & Premium, εφόσον οι "μεταγραφές" του Φεβρουαρίου περιλαμβάνουν πολλά AAA games και το Horizon Forbidden West! Αυτό όμως δεν καθησυχάζει τη μητέρα του PlayStation brand, εφόσον δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία και επιστροφή σε όσους πληρώνουν το ανώτατο PS Plus Premium. Πώς; Ενισχύοντας εκ νέου την Game Trials καρτέλα με το δοκιμαστικό demo - όχι όποιου και όποιου - του τελευταίου blockbuster παιχνιδιού της. Μεταφράζω λέγοντας πως τα PS Plus Premium μέλη μπορούν πλέον να δοκιμάσουν για τρεις ολόκληρες ώρες το God of War Ragnarök, το παιχνίδι που ξέφυγε σε κριτικές και πωλήσεις στους τρεις μήνες ύπαρξής του στην αγορά.

Το πλήρες παιχνίδι έχει MSRP τιμή που αγγίζει τα 70€ και 80€ για PS4 και PS5 αντίστοιχα, επομένως αν δεν έχετε πειστεί για την ποιότητα και το μέγεθος αυτού του παιχνιδιού μπορείτε να πειραματιστείτε μαζί του για ένα τρίωρο προτού το αγοράσετε και βουτήξετε στα βαθιά του νορβηγικού κόσμου. Στο πρώτο τρίωρο συμβαίνουν τρομερά πράγματα, οπότε σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εκμεταλλευτείτε αυτή τη δοκιμαστική έκδοση, άπαξ και ανήκετε σε αυτούς που δεν έτρεχαν day-1 να αγοράσουν launch και απλές εκδόσεις. Δεδομένου του ότι ήταν το Game of the Year της ομάδας μας για το 2022, δεν μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε περισσότερο να βιώσετε την περιπέτεια των Kratos και Atreus, έστω και για 180 λεπτά.

Δείτε επίσης το review μας για το God of War Ragnarök.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88