ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παράκληση από τους δημιουργούς του God of War Ragnarök για αποφυγή των spoilers

Σε απογοήτευση η Santa Monica.

Απομένει μονοψήφιος αριθμός ημερών για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του God of War Ragnarök και κάποιοι έχουν βαλθεί να μας το χαλάσουν. Όπως διαπιστώθηκε από την SIE Santa Monica Studio, ορισμένοι retailers της υφηλίου που έχουν ήδη το παιχνίδι κουτάτο στα χέρια τους έχουν αρχίσει να το μοιράζουν στους καταναλωτές, σπάζοντας κάθε είδους embargo και συμφωνία με τη Sony. Αυτό δημιουργεί αυξημένο κίνδυνο για πρόωρη διαρροή πλάνων του παιχνιδιού, κάτι το οποίο μας παρακάλεσαν ευθέως να αποφύγουμε. Η SIE Santa Monica Studio εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, βάσει της οποίας παρακαλά όσους έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι με τον οποιονδήποτε τρόπο να σεβαστούν όλους εμάς που περιμένουμε να το αποκτήσουμε στο λανσάρισμα, κρατώντας τις στιγμές τους με το παιχνίδι σε προσωπικό επίπεδο μέχρι το launch.

Το πρώτο κομμάτι της σχετικής ανακοίνωσης των δημιουργών του παιχνιδιού αναφέρει:

Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία, είναι σημαντικό για το στούντιό μας να διαφυλάξει την εμπειρία του God of War Ragnarök για τους παίκτες που θέλουν να απολαύσουν το παιχνίδι για πρώτη φορά χωρίς spoilers.

Σας ζητάμε να είστε συνετοί απέναντι στους fans που δεν θέλουν να δουν κατά λάθος clips, gameplay ή σεναριακά spoilers και να αποφύγετε να τα μοιραστείτε εκτενώς.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε την έκθεση του άνευ έγκρισης περιεχομένου και screenshots, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορούμε να πιάσουμε τα πάντα."

Είχαμε ανεβάσει σχετική προειδοποίηση για spoilers και θα το επαναλάβουμε, να είστε προσεκτικοί στα social media αν επιθυμείτε να μπείτε tabula rasa στο παιχνίδι. Όσο για εσάς που μοιράζεστε spoilers, μακάρι ο Άγιος Βασίλης να σας φέρει άδειες κούτες κάτω από το δέντρο και να κάνετε Πάσχα με φακές.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88