ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

God of War Ragnarök: Ο ηθοποιός του Týr λέει πως θα τον ξαναδούμε

Φωτιές άναψε ο Ben Prendergast.

Καμιά φορά οι voice actors ξεφεύγουν με τις δηλώσεις τους και μας αποκαλύπτουν projects με πολύ ανορθόδοξο τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δήλωση του Norman Reedus πως υπάρχει Death Stranding 2 πολύ πριν αποκαλυφθεί το παιχνίδι που σίγουρα έκανε τον Kojima να τραβά τα μαλλιά του. Εδώ δεν έχουμε δηλώσεις τέτοιας βαρύτητας, αλλά σίγουρα δημιουργούν ερωτηματικά και έρχονται από έναν ηθοποιό που χάρισε την ερμηνεία του σε έναν εκ των χαρακτήρων του God of War Ragnarök.

Ο Ben Prendergast που υποδύθηκε τον Týr, θεό του πολέμου στη σκανδιναβική μυθολογία, προέβη σε μία δήλωση κατά τη διάρκεια της PAX East, μέσα από την οποία μας έδωσε ενδείξεις για επιστροφή του χαρακτήρα του:

"[...] Και θα σας πω κάτι, δεν θα είναι η τελευταία φορά που βλέπετε τον Týr." ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι εννοεί ο ποιητής; Τι γνωρίζει; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει εφόσον δεν επεκτάθηκε των δηλώσεών του, με όλους να μπαίνουν απευθείας στη διαδικασία να σκέφτονται πως υπάρχει ήδη νέο παιχνίδι God of War ή κάποιο DLC για το Ragnarök ή ακόμα και ότι θα τον δούμε να μετέχει στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά God of War από την Amazon

Δεν ξέρουμε σε τι να πρωτοποντάρουμε. Από τη μία η Santa Monica υποσχέθηκε πως το Ragnarök είναι το κλείσιμο του Norse Saga για το franchise, άρα η συμμετοχή ενός χαρακτήρα αυτού του setting φαντάζει δύσκολη, όσα ταξίδια και αν έκανε ο Týr. Από την άλλη ο Eric Williams, director του παιχνιδιού, είχε δηλώσει πως δεν υπάρχουν πλάνα ενός DLC/expansion, άρα και αυτή η σκέψη περνάει σε δεύτερη μοίρα. Θα μπορούσε ο Prendergast να υποδυθεί την live-action μεταφορά του Týr; Ίσως, αλλά εφόσον η σειρά θα λέει την ιστορία των παιχνιδιών δύσκολα να γνωρίζει από τώρα τη συμμετοχή του και σε αυτό, όντας χαρακτήρας του sequel.

Το σίγουρο είναι πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με αυτή του την τοποθέτηση και δεδομένου ότι το God of War Ragnarök είναι μία τόσο πρόσφατη κυκλοφορία ίσως καταλήξουμε να βασανιζόμαστε καιρό από τα λόγια του.

Δείτε επίσης το review μας για το God of War Ragnarök.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88