ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

God of War Remake: "Ψάρωσε" η κοινότητα με πρωταπριλιάτικη φάρσα

Λυπούμαστε, αλλά δεν ισχύει!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωταπριλιά και τα αστειάκια που γίνονται κάθε χρόνο τέτοιο καιρό επηρεάζει και το gaming, με αρκετά άτομα και ομάδες να θέλουν να ξεγελάσουν/πειράξουν τη gaming κοινότητα με υποτιθέμενες ανακοινώσεις. Μέσα στο κλίμα και ο καλλιτέχνης "Black Thunder", που εκμεταλλεύτηκε το πολυπληθές προφίλ του στο Twitter/X για να τρελάνει την κοινότητα του God of War ανακοινώνοντας remake του πρώτου παιχνιδιού!

Αλλάζοντας την εικόνα, το όνομά του και τα στοιχεία του λογαριασμού του για τις ανάγκες της φάρσας του, ο Black Thunder κοινοποίησε ως Santa Monica Studio το εξής:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το πολυπόθητο remake του God of War (2005) που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS5 αργότερα μέσα στη χρονιά. Ετοιμαστείτε για ένα επικό ταξίδι όπως δεν το έχετε ξαναδεί."

Ο συγκεκριμένος artist ήξερε τι έκανε, δεδομένου του ότι το 99% των ακολούθων του είναι fans του Kratos και των παιχνιδιών που πρωταγωνιστεί, άρα βρήκε αρκετούς ανάμεσά τους που άργησαν να καταλάβουν τι παίζει και πίστεψαν πως όντως υπάρχει remake καθ' οδόν. Εννοείται πως υπήρξε αρκετή χλεύη προς αυτούς με τον Black Thunder να τρίβει για ακόμα μία φορά τα χέρια του μπροστά σε μία τόσο δημοφιλή δημοσίευση.

Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, ο Black Thunder ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς σε απήχηση καλλιτέχνες των social media, που εντυπωσίαζε με της δημιουργίες του προ της κυκλοφορίας του God of War Ragnarök. Τόσο, που οι δημιουργοί του παιχνιδιού ονόμασαν "The Black Thunder" την ταβέρνα στο Asgard όπου αράζει ο Thor.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.