ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ξεκίνησαν οι πρόσφορες της Golden Week στο Playstation Store

Golden πρόσφορες για όλους!

Η Ιαπωνία γιορτάζει την “χρυσή εβδομάδα” της που έχει τέσσερις εθνικές εορτές μέσα και σημαίνει μία εβδομάδα διακοπές στην Άπω Ανατολή. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα γιορτάσουμε και εμείς που έχουμε στην κατοχή μας μία κονσόλα ενός εκ των ιαπωνικών publishers. Το Playstation ξεκίνησε την δική του Golden Week με δεκάδες πρόσφορες από τίτλους "Made in Japan". 

Τον χορό των εκπτώσεων ανοίγει το Resident Evil Village στα 19.99€ από 39.99€. Η συνεχεία της ιστορίας του Ethan Winters στην παράνοια και τον τρόμο δεν μπορούσε να λείπει από αυτήν την χρυσή εβδομάδα, εφόσον η Capcom πάντα ρίχνει τιμές σε αυτή την περίοδο. Αν δεν έχετε ολοκληρώσει την ιστορία αυτή είναι η ευκαιρία, αφού η τιμή είναι πολύ χαμηλή για ένα τόσο κάλο παιχνίδι, ενώ σε έκπτωση βρίσκεται και η έκδοση Gold, που περιέχει και όλο το DLC με τη Rose. Διαβάστε εδώ το review μας για το Resident Evil Village για να αποφασίσετε πιο εύκολα.

Στη συνεχεία έχουμε το φανταστικό NieR: Automata, που έχει ένα από narrative που δύσκολα θα αφήσει κάποιον αδιάφορο. Το καλύτερο είναι πως για να βιώσει κάποιος "σωστά" το παιχνίδι δεν φτάνει ένα playthrough, γιατί αυτό έχει πολλά πράγματα να πει και να δώσει για ακόμα 2 παιξίματα. Όλα αυτά στην τιμή των 19.99€ από 39.99€. Σημειώστε ότι έχει και το NieR Replicant σε πρόσφορα, prequel του Automata, άμα δεν σας φτάσει το τελευταίο.

Και από όλες τις πρόσφορες δεν θα μπορούσε να λείπει η σειρά Persona, με 3 τίτλους παρακαλούμε για να σας μυήσουν σε concept της ψυχολογίας, όπως την εξέφρασε ο Carl Jung και να εμβαθύνετε στο συλλογικό υποσυνείδητο που είναι κεντρικό μοτίβο στο παιχνίδι. Βέβαια, πέρα από τα ψαγμένα είναι και πολύ δυνατά JRPG`s με πολύ καλές κριτικές. Έχουμε το Persona 5 Royal - Ultimate Edition στα 38.99€ από 59.99€, άλλα και τα φρέσκα ports των Persona 3 Portable & Persona 4 Golden στα 14.99€ και είναι μοναδική ευκαιρία να τα παίξει κάποιος που δεν είχε την ευκαιρία, εφόσον πρωτοκυκλοφόρησαν σε PSP & PS2 αντίστοιχα.

Υπάρχουν βέβαια ακόμα πολλές επιλογές από την αγαπημένη Ιαπωνία και μπορείτε να μπείτε εδώ και να τις δείτε όλες και να αποφασίσετε τι θα ψωνίσετε από το PS Store.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88