ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Googl-άρετε "The Last of Us" για μία ιδιαίτερη έκπληξη

Γεμίσαμε μύκητες!

Για να είστε εδώ, μάλλον βαριόσασταν να γκουγκλάρετε ή το κάνατε και δεν εντοπίσατε το νόημα, άρα εξηγούμε: Ένα μικρό easter egg έρχεται να προσφέρει η μηχανή αναζήτησης της Google (ισχύει και για τη χώρα μας) προς όσους αναζητήσουν το magnum opus της Naughty Dog. Γράφοντας "The Last of Us" στο δημοφιλέστατο ιντερνετικό μέσο θα οδηγηθείτε - προφανώς - σε αποτελέσματα και ειδήσεις που αφορούν το παιχνίδι, την επίκαιρη τηλεοπτική σειρά και σχετικά δρώμενα γύρω από αυτό, όπως και σε ένα... να πούμε... mini game (?) στο κάτω μέρος της οθόνης. Συγκεκριμένα, το κουμπί με το εικονίδιο ενός μανιταριού είναι αυτό που θα βρεθεί περιέργως χαμηλά και πατώντας το θα εξαπλώσετε τους μολυσμένους μύκητες σε όλη την έκταση της καρτέλας σας, ανεξαρτήτως browser.

Προφανώς, αποτελεί reference στα γεγονότα της σειράς και στην επιδημία που αφορά τόσο την ίδια όσο και το IP γενικότερα, αποτελώντας επίσης κάποιο συμφωνημένο deal ανάμεσα στο HBO και την Google για διαφήμιση του TV Show. Προσωπικά, πάτησα 100άδες φορές το εν λόγω κουμπί, θέλοντας να δω κατά πόσο συμβαίνει κάτι διαφορετικό, ωστόσο δεν εντόπισα κάτι πιο εξεζητημένο της "εξάπλωσης του ιού" στη σελίδα που είχα ανοιχτή. Σίγουρα κάποιος θα μπει στο τρυπάκι να το πατήσει άπειρες φορές, έως ότου προκύψει κάτι διαφορετικό, οπότε θα ενημερώσουμε το άρθρο αν φτάσουμε σε διαφορετικό συμπέρασμα.

Αυτό είναι όλο, μία απλή και χαριτωμένη αναφορά στην έλευση της σειράς, η οποία by the way σαρώνει! Το HBO δείχνει να έχει αντίληψη τόσο της ποιότητας που προσφέρει όσο και του hype γύρω από το show και αν υπάρξουν επόμενες σεζόν ίσως δούμε ακόμα πιο ενισχυμένο marketing.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88