ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δυσαρέσκεια σχετικά με την αναβολή του νέου God of War

Το παίρνει πάνω του ο Cory Barlog.

Πριν από λίγες μέρες η Sony ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή του νέου God of War, όπως και το γεγονός πως θα κυκλοφορήσει και σε PS4 (είδηση που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ). Αυτή η απόφαση εξόργισε ένα μέρος του κοινού που μέσω του Twitter κατηγόρησε για την καθυστέρηση κάποια άτομα από την ομάδας ανάπτυξης της Santa Monica. Ο γνωστός director του παιχνιδιού Cory Barlog, δεν άντεξε να δει να δέχονται λεκτική επίθεση μέλη της ομάδας του, και απάντησε σε όλους του δυσαρεστημένους ανθρώπους πως αν κάποιος ευθύνεται για την κατάσταση και θέλουν να τα βάλουν με κάποιον, πρέπει να κατηγορήσουν αυτόν και μόνο αυτόν.

Την επίθεση δέχθηκε η streamer και πρόσφατα ενταγμένη στη Santa Monica, Alanah Pearce, με ένα άκρως χυδαίο και υβριστικό μήνυμα. Έτσι, ο Cory Barlog βγήκε παντελονάτα να δηλώσει τα εξής: "Πραγματικά, όλα αυτά είναι μ****ίες! Θέλετε να θυμώσετε με οτιδήποτε αφορά το God of War - καθυστερήσεις, κυκλοφορία σε PS4/PS5, trolls, μέγεθος υποτίτλων, η Sigrun, οτιδήποτε; Νευριάστε μαζί μου. Εγώ πήρα αυτές τις αποφάσεις. Εγώ το έκανα. Μην ενοχλείτε την ομάδα, είναι όλοι πολύ καλοί άνθρωποι και κάνουν εξαιρετική δουλειά."

Είναι πολύ θετικό το να βλέπουμε τον επικεφαλή ενός project να αναλαμβάνει ευθύνες που -ενδεχομένως- να μην είναι και απολύτως δικιές του, προς υπεράσπιση της ομάδας του. Και όλο αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια της σειράς God of War.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88