ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα επόμενα GRAMMYs θα βραβεύσουν και μουσική από video games

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι.

Είχε επιβεβαιωθεί πως η διεξαγωγή των επόμενων GRAMMY Awards θα περιλάμβανε και μία νέα κατηγορία, αυτή των video game soundtracks. Πράγματι, στη βραδιά της 5ης Φεβρουαρίου του 2023 θα παραστούν πέντε games και συνθέτες, με έναν από αυτά/ους να βραβεύονται με τον τίτλο της καλύτερης μουσικής επένδυσης της gaming βιομηχανίας. Το παράδοξο είναι πως οι υποψήφιοι είναι τίτλοι του 2021, ενώ τα βραβεία θα λάβουν χώρα το 2023, οπότε έχει ενδιαφέρον μελλοντικά να παρατηρήσουμε ποια games και πώς θα εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους.

Τα πέντε games, λοιπόν, που θα παλέψουν για το `Best Score Soundtrack for Video Games and Other Interactive Media` βραβείο θα είναι τα εξής:

  • Aliens: Fireteam Elite (Austin Wintory)
  • Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok (Stephanie Economou)
  • Call of Duty: Vanguard (Bear McCreary)
  • Marvel’s Guardians of The Galaxy (Richard Jacques)
  • Old World (Christopher Tin)

Από τα παραπάνω, τεράστιες πιθανότητες συγκεντρώνει το Marvel`s Guardians of the Galaxy το οποίο φημίζεται για το soundtrack του, ωστόσο δεν μπορούμε να ξεγράψουμε το Call of Duty: Vanguard, τη μουσική του οποίου επιμελήθηκε ο τιτανομέγιστος συνθέτης και των δύο τελευταίων God of War, ο Bear McCreary.

Πηγή: GRAMMYs

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88