ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Gran Turismo 7 υποστηρίζει πια 120FPS στο PS5

Βελτιώνεται η εξομοιωτική του ισχύς.

Μπορεί να του πήρε ένα ημερολογιακό έτος και να άργησε περισσότερο και από την VR έκδοση, όμως το πιο πολυπόθητο feature για το Gran Turismo 7 είναι επιτέλους εδώ. Η νέα ενημέρωση του παιχνιδιού για το PS5 ξεκλειδώνει, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη frame rate που αγγίζει τα 120 frames ανά δευτερόλεπτο σε όσους έχουν τηλεοράσεις με αυτό τον ρυθμό ανανέωσης και θύρες HDMI 2.1. Κοινώς, μπορείτε να διασκεδάσετε με το GT7 στη μέγιστη δυνατή του επίδοση, εφόσον ο διπλασιασμός του επιτρεπτού frame rate θα ενισχύσει την ήδη πολύ ομαλή racing simulation εμπειρία που είναι ικανό να προσφέρει. Η Polyphony Digital γνώριζε εδώ και καιρό πως αυτό το χαρακτηριστικό αποτελούσε διακαή πόθο των fans και εφόσον η δύναμη του PS5 του επιτρέπει να υφίσταται η άφιξή του ήταν απλά μία λογική εξέλιξη για το παιχνίδι. Δυστυχώς, όσοι έχετε μείνει στο PS4 ή το PS4 Pro δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την πολυτέλεια.

{youtube}tjdm7RHjHtY{/youtube}

Σίγουρα αποτελεί επικεφαλίδα του update 1.31, ωστόσο σε αυτό εμπεριέχονταν και άλλες αλλαγές/προσθήκες. Τα πέντε νέα οχήματα που εισήχθησαν στο παιχνίδι είναι τα Audi RS 5 Turbo DTM `19; Porsche 959 `87; Porsche Carrera GTS (904) `64; Toyota Alphard Executive Lounge `18 και Mazda Mazda3 X Burgundy Selection `19. Υπήρξαν επίσης και αρκετά fixes, ωστόσο σας συνιστούμε να διαβάσετε τα αναλυτικά patch notes για περισσότερα στοιχεία. Το update έχει γίνει ήδη διαθέσιμο, οπότε φροντίστε να το εγκαταστήσετε με την πρώτη ευκαιρία.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88