ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ταινία Gran Turismo: Δείτε το πρώτο trailer από την CES 2023

Με μεγάλα ονόματα στο cast.

Ένα πρώτο sneak peek του επερχόμενου Gran Turismo φιλμ επιφύλασσε η συνέντευξη τύπου της Sony στην CES 2023, εφόσον ο σκηνοθέτης του δεν θέλησε να αφήσει το κοινό μόνο με λόγια. Σε αυτό το σύντομο trailer είδαμε τον ηθοποιό Archie Madekwe να στέκεται ως πρωταγωνιστής στην ιστορία του GT gamer που έγινε actual οδηγός. Ακόμα πιο γνώριμα όμως είναι τα πρόσωπα των Orlando Bloom (Legolas, Will Turner και εκείνος ο Πάρης) και Dvid Harbour (Hellboy και Jim Hopper στο Stranger Things), εφόσον αμφότεροι έχουν κάποιας μορφής συμμετοχής στην ταινία, πιθανότατα ανήκοντας στο team γύρω από τον επαγγελματία οδηγό. 

{youtube}_jUYYF0VxwM{/youtube}

Το βίντεο αυτό καθ` αυτό μας δείχνει πάνω-κάτω αυτά που υπόσχονται οι παραγωγοί και συμμετέχοντες της ταινίας. Ταχύτητα, car culture, ρομάντζο και μία πλήρη ιστορία που θα είναι πιστή στο DNA του σύμπαντος που έχτισε η Polyphony Digital αυτά τα 25 χρόνια με το Gran Turismo, αλλά θα επιδιώξει και να είναι αρεστή σε νέο κοινό, που ενδεχομένως δεν έχει παίξει κάποιο παιχνίδι της σειράς.

Υπενθυμίζουμε πως η ταινία έχει προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 11 Αυγούστου, αποκλειστικά στους κινηματογράφους.

Δείτε επίσης το review μας για το Gran Turismo 7.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88