ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Γρήγορα και εντυπωσιακά τα νέα gameplay πλάνα του Phantom Blade Zero

Παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Εμφανώς επηρεασμένο από τα Ninja Gaiden και Dark Souls, το Phantom Blade Zero έκανε την εμφάνιση του στο φετινό Summer Game Fest, επιδεικνύοντας μερικές από τις gameplay-ακές αρετές του. Το παιχνίδι που αναπτύσσεται από την S-GAME και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS5 και PC διαθέτει μία άκρως σκοτεινή αισθητική, που συνδυάζεται όμορφα με τα γραφικά του.

Βέβαια, αυτό που ξεχωρίσαμε από το νέο trailer ήταν το gameplay, το οποίο δείχνει γρήγορο με έμφαση στο parry και στο timing, ενώ δεν έλλειψαν και οι εντυπωσιακές ακροβατικές κινήσεις. Στο σύντομο βίντεο μπορέσαμε να διακρίνουμε αρκετά από τα όπλα που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο game, με την πλειοψηφία αυτών να είναι διάφορου μήκους σπαθιά. Τέλος, είδαμε πως το game θα παντρεύει σε κάποια σημεία το action με κάποια quick time events, κυρίως σε ορισμένα boss fights.

Για ακόμα μία φορά πάντως δεν μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας ή κάποιο παράθυρο για το Phantom Blade Zero, παρά μόνο πως ένα demo του θα παρευρεθεί στα events που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.