ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το GTA 6 δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2025

Νέες πληροφορίες από γνωστό insider.

Μπορεί το GTA 6 να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμα επίσημα, όμως η επιτυχία του GTA V έχει καταστήσει δεδομένο πως θα υπάρξει sequel, με εμάς να διψάμε καθημερινά για να μάθουμε κάποια νέα πληροφορία για αυτό. Μπορεί οι πληροφορίες που διαβάσαμε και που θα σας αποκαλύψουμε να μην είναι δια στόματος της Rockstar, παρόλα αυτά είναι άκρως ενδιαφέρουσες και το σημαντικότερο είναι πως προέρχονται από αξιόπιστο insider.

Ο γνωστός insider Tom Henderson μέσα από ένα βίντεο, ανέφερε πως ο χάρτης του GTA 6 θα κατασκευαστεί με την πρόθεση να επεκτείνεται με την βοήθεια DLC και updates με την πάροδο του χρόνου, αντί να μένει στατικός και αμετάβλητος καθ΄ όλη τη διάρκεια ζωής του παιχνιδιού. Επίσης αποκάλυψε πως στο παιχνίδι θα υπάρχει πρωταγωνίστρια και πως θα βρίσκεται σε μία σύγχρονη Vice City, κάτι που θα ωφελήσει το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς ένα setting στο παρελθόν σίγουρα θα περιόριζε την Rockstar.

Ο Tom Henderson έρχεται να απογοητεύσει όσους αναμένουν σύντομα το GTA 6, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2025 και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς και PC. Με λίγα λόγια ίσως απέχουμε περίπου 4 χρόνια πριν παίξουμε το νέο παιχνίδι της Rockstar.

Μην ξεχνάμε πως το GTA V Remaster θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2021 για PS5 και Xbox Series X|S.

Πηγή: Screen Rant

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88