ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Rockstar απέρριψε ταινία GTA με πρωταγωνιστή τον Eminem

Με τον σκηνοθέτη του Top Gun.

Η Rockstar Games απέρριψε μια ταινία GTA με πρωταγωνιστή τον Eminem, σύμφωνα με το Grandest Game podcast του Bugzy Malone, την οποία θα σκηνοθετούσε ο Tony Scott, σκηνοθέτης του Top Gun. Σύμφωνα με τα λεγομενα του Kirk Ewing, agent και συνιδρυτή της εφαρμογής Veemee, μια μεταμεσονύκτια συνομιλία με το πρώην αφεντικό της Rockstar, Sam Houser, παραλίγο να οδηγήσει τον ράπερ να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία βασισμένη στο franchise.

``Λόγω της σχέσης που είχα με τη Rockstar και με τον Sam, τον εντόπισα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ένα βράδυ όπου ήξερα ότι θα έμενε για λίγο. Οι δυο μας μείναμε μέχρι αργά και μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να κάνουμε ταινία. Αυτό ήταν ακριβώς μετά το Grand Theft Auto 3. Και νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο, ο Sam είχε ακόμα στο μυαλό του ότι μπορεί να ήταν κάτι που ήθελε να κάνει," δήλωσε ο Ewing.

``Θυμάμαι ότι δέχθηκα τηλεφώνημα περίπου στις 4 το πρωί από έναν από τους παραγωγούς στο Λος Άντζελες με πρόταση να κάνω την ταινία και είπε: Kirk, έχουμε τον Eminem να πρωταγωνιστήσει και είναι μια ταινία του Tony Scott, πέντε εκατομμύρια έτοιμα, σε ενδιαφέρει; Και τηλεφώνησα στον Σαμ και είπα: Κοίτα, πρέπει να το ακούσεις αυτό. Θέλουν τον Eminem στην ταινία Grand Theft Auto και τον Tony Scott να σκηνοθετεί. Και είπε: "Δεν ενδιαφέρομαι." Σε εκείνο το σημείο, αποσύρθηκαν από οποιαδήποτε συζήτηση για τη δημιουργία μιας ταινίας, αφού συνειδητοποίησαν ότι το franchise του μέσου που είχαν ήταν μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ταινία γινόταν εκείνη την εποχή``.

Ενώ οι φήμες επιμένουν όλα αυτά τα χρόνια για μια πιθανή ταινία Grand Theft Auto, τίποτα δεν έχει καρποφορήσει. Τώρα, μετά από τόσα χρονιά, μάλλον θα παραμείνουμε με την προσμονή για μια ταινία από τον κόσμο του GTA.

Πηγή: VGC

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88