ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Τρία GTA remasters εποχής PS2 αναπτύσσει η Rockstar

Έρχονται και στο Switch.

Σύμφωνα με το Kotaku, η Rockstar Games πιθανώς να ετοιμάζει τρία remasters των κλασικών Grand Theft Auto από εποχές PS2.

Οι φήμες σχετικά με τα τρέχοντα αλλά μη-ανακοινωμένα project της Take-Two οργιάζουν τον περασμένο χρόνο και στο επίκεντρό τους βρίσκονται τα υποτιθέμενα remake ή remaster της σειράς GTA. Ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα απέκτησαν όταν η μητρική εταιρεία της Rockstar κατέβασε μέσω DMCA κάποια GTA mods από το ίντερνετ, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως έχει τρία remasters στα σκαριά.

Το Kotaku ξεκαθαρίζει πως αν και δε μπορεί να επιβεβαιώσει τους τίτλους των τριών remasters, γνωρίζει πως είναι όλα GTA games και, σύμφωνα με πηγές που έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν σημαντικές πληροφορίες για τα GTA Online και Red Dead Online, προβλέπει πως θα είναι τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City και Grand Theft Auto San Andreas.

Και τα τρία remaster βασίζονται στην Unreal Engine. Από άποψη γραφικών, θα είναι μια μείξη από «παλιών και νέων γραφικών». Σύμφωνα με το Kotaku, τα GTA remasters προορίζονται για κυκλοφορία ανάμεσα σε τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, PC, Stadia και mobile (με μια καθυστέρηση στην κυκλοφορία των mobile εκδοχών).

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88