ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το GTA: The Trilogy – The Definitive Edition είναι γεγονός

Η αναβαθμισμένη τριλογία έρχεται μέσα στη χρονιά.

Ύστερα από πολλές διαρροές, εν τέλει η Rockstar Games ανακοίνωσε και επίσημα το Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος και θα περιλαμβάνει τα θρυλικά Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas.

Η συλλογή της Rockstar υπόσχεται γενικές αναβαθμίσεις, που θα περιλαμβάνουν βελτιώσεις τόσο στον οπτικό τομέα όσο και στο gameplay και για τα τρία αυτά παιχνίδια, διατηρώντας παράλληλα την κλασσική εμφάνιση αλλά και την αίσθηση των πρωτότυπων. Περισσότερες λεπτομερείς ενδέχεται να μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες, με την Rockstar να ενημερώνει πως θα αρχίσει να αφαιρεί τις διαθέσιμες εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών από τα ψηφιακά stores την επόμενη εβδομάδα.

{youtube}7x7zr1onxfU{/youtube}

Το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC (μέσω του Rockstar Games Launcher). Η συλλογή θα γίνει διαθέσιμη σε συσκευές με Android και IOS το 2022.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88