ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Τεράστια προβλήματα στην ανάπτυξη του GTA VI

Ανωμαλίες καθυστερούν το development.

Ο Chris Klippel του Rockstar Mag έχει αρχίσει να ξερνά τα όσα -υποτίθεται- γνωρίζει για το επερχόμενο Grand Theft Auto VI, με την τελευταία του δήλωση να αφορά τον κύκλο ανάπτυξης του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την "πιο χαοτική" διαδικασία της Rockstar Games μέχρι σήμερα, αφού τα όσα μετέφρασε το NeoGAF κάνουν λόγο για ένα χαμό, λέγοντας μάλιστα πως οι δυσκολίες του development ούτε καν πλησιάζουν αυτές που αντιμετωπίστηκαν με τα GTA IV και Red Dead Redempton II.

Τονίζει επίσης πως από το 2014 που ξεκίνησαν τα concetps έχουν αλλάξει πάρα πολλά σενάρια και πιθανές κατευθύνσεις, ενώ το παιχνίδι έλαβε ολοκληρωτικό reboot μέσα στο 2019, άσχετα που τα αρχικά πλάνα της Rockstar ήθελαν το παιχνίδι να κυκλοφορεί την άνοιξη του 2020. Υπάρχουν αναφορές που θέλουν το παιχνίδι να μην λανσάρεται προ του 2025, που θα έδιναν ακόμα περισσότερη ισχύ στους ισχυρισμούς του, επειδή όμως δεν γνωρίζουμε το record διαρροών του σας συνιστούμε να κρατάτε μία πισινή.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο κανάλι Rockstar Mag, ωστόσο οι ομιλία είναι στα γαλλικά.

Πηγή: PlayStation Universe

 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88