ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Αποκάλυψη παιχνιδιού Guardians of the Galaxy στην Ε3

Surprise από τους δημιουργούς του Deus Ex.

Έντονη φημολογία που αφορά ακόμα ένα video game του σύμπαντος της Marvel κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αυτή τη φορά το μπαλάκι πάει στην Eidos Montreal, δημιουργό της σειράς Deux Ex και με συμμετοχή σε τεράστια projects της Square Enix, όπως τα Shadow of the Tomb Raider και Marvel`s Avengers.

Όσο άπατα και αν πήγαν και τα δύο από άποψη πωλήσεων, η εταιρεία φαίνεται να συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην Marvel και διέρρευσε πως μάλλον εργάζεται πάνω σε ένα παιχνίδι Guardians of the Galaxy. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η αποκάλυψή του θα λάβει χώρα ενδεχομένως στην επερχόμενη E3, εφόσον η Square Enix έχει το δικό της showcase και μάλιστα έχει teasάρει πως θα υπάρξει reveal από την Eidos Montreal.

Τελευταία φορά που είδαμε τον Starlord και την παρέα του να πρωταγωνιστούν σε video game ήταν στο επεισοδιακής μορφής δημιούργημα της Telltale. 

Δείτε επίσης το review μας για το Marvel`s Avengers.

Πηγή: Screenrant

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88