ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Guerilla Games ανακοίνωσε νέες θέσεις εργασίας για τον multiplayer τίτλο της

Ευκαιρία ζωής.

Με ένα απλό tweet ξεκινούν όλα πλέον και έτσι η Guerilla μας δίνει απλόχερα την ευκαιρία να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μία θέση στο στρατόπεδό της.

 

Όπως παρατηρείτε και παραπάνω, υπάρχει μια πληθώρα ελεύθερων θέσεων ξεκινώντας από το animation team και φτάνοντας μέχρι την ομάδα συγγραφής των επόμενων τίτλων. Αν κάποιος από εσάς προσληφθεί από αυτή την υπερ-ταλαντούχα ομάδα, ας κάνει τον κόπο να αναφέρει πως διάβασε το δικό μας άρθρο και οδηγήθηκε εκεί, we would appreciate it. Θα χρειαστεί φυσικά να μετοικήσετε στο Amsterdam, που για να είμαι ειλικρινής, δεν με χαλάει ιδιαίτερα.

Jokes aside, φαίνεται πως πλέον ξεκάθαρα έχει στραφεί η προσοχή τους στο να δημιουργήσουν έναν αξιόλογο multiplayer τίτλο και αυτό αποτελεί και την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση εκ μέρους τους. Σίγουρα ο πήχης είναι ψηλά και αναμένουμε το που θα καταλήξει και η ιστορία της Aloy με το φρεσκο-ανακοινωμένο DLC του Horizon Forbidden West.

 

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88