ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Γύρω στις 20 ώρες θα διαρκεί το Assassin's Creed Mirage

Πολλαπλώς μικρότερο από τα τελευταία entries.

Μία πρόχειρη εκτίμηση του παραγωγού του Assassin’s Creed Mirage μας αποκαλύπτει πόσες ώρες περίπου θα διαρκεί η περιπέτεια του Basim. Μέσα από μία συνέντευξη του Fabian Solomon στο κανάλι του Γάλλου YouTuber Julien Chièze, διαπιστώθηκε πως το main path του AC Mirage τραβάει για ένα 20ωρο περίπου, ενώ όσοι θέλουν να ολοκληρώσουν όλο του το περιεχόμενο πρέπει να κοιτάνε από τώρα προς τις 30 ώρες.

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα αυτής της συνέντευξης αναφέρει:

«Δεδομένου ότι κάνουμε πολλές εσωτερικές playtesting δοκιμές στην Ubisoft, είναι μέρος της διαδικασίας μας, θέλουμε πραγματικά να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους παίκτες, επομένως θα πούμε ότι οι τελευταίοι χρόνοι παιχνιδιού που λάβαμε κατά μέσο όρο είναι περίπου 20-23 ώρες. Αυτό το νούμερο μπορεί να φτάσει έως και 25-30 ώρες για τους completionists, οπότε ας πούμε ότι αυτοί που θα βιαστούν στο παιχνίδι θα χρειαστούν περίπου 20 ώρες.»

Άλλη μία απόδειξη, λοιπόν, πως το AC Mirage διαφοροποιείται αισθητά, από άποψη σκέλους, από τη νέα AC δομή που πρωτοείδαμε στο AC Origins και καθιερώθηκε με τα AC Odyssey και AC Valhalla. Νωρίτερα μέσα στον μήνα είχαμε και πληροφορίες για το μέγεθος του χάρτη του, εφόσον οι developers του παιχνιδιού αποκάλυψαν πως πρέπει να περιμένουμε κάτι πιο κοντά στο AC Revelations.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.