ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Activision προχώρησε σε σχεδόν 30 χιλιάδες bans λογαριασμών αυτό το ΣΚ

Επιπλέον έμφαση στην ασφάλεια, έπεται συνέχεια.

Η εταιρεία δήλωσε ότι τα βελτιωμένα συστήματα ανίχνευσης που χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με τις νέες ενημερώσεις ασφαλείας βοηθούν να περιορίσει σημαντικά τους κακόβουλους χρήστες. Μέχρι στιγμής, αναφέρει πως έχουν αποκλειστεί 27 χιλιάδες λογαριασμοί σε διάστημα δύο ημερών, ενώ επιπλέον επισήμανε πως οι παίκτες θα πρέπει να αναμένουν περισσότερα αντίστοιχα κύματα.

"Η #TeamRICOCHET εντόπισε και απαγόρευσε πάνω από 27.000 λογαριασμούς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μέσω μιας σειράς αναβαθμισμένων συστημάτων ανίχνευσης".

"Η ομάδα προχωρά σε μια νέα σειρά ενημερώσεων ασφαλείας και αναμένει περισσότερα κύματα απαγόρευσης να έρθουν."

Το τελευταίο κύμα με τα bans ακολούθησε το λανσάρισμα της season 3 του Call Of Duty και του Warzone την περασμένη εβδομάδα και συνέπεσε με to free trial ενός multiplayer που διήρκεσε από τις 4 έως τις 8 Απριλίου.

Πρόκειται για ένα ευχάριστο νέο, ωστόσο το κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικά αυτά τα νέα συστήματα ασφαλείας θα κριθεί μεσοπρόθεσμα στην πράξη. Το στοίχημα για την Activision είναι να λειτουργούν αποτρεπτικά για εκείνους τους χρήστες και όχι μόνο ως αντίποινα.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.