ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Razer με παρουσίαση στην Ε3 για πρώτη φορά

Ευκαιρία να κερδίσετε δωράκια

E E Έρχεται. Η Ε3 επιστρέφει φέτος (ψηφιακά) κι εμείς χαιρόμαστε γιατί μας αρέσουν τα videogames. Ομολογουμένως όχι όλα τα videogames, αλλά αυτό που μας αρέσει πάντα είναι να ανακοινώνονται περισσότερα videogames. Παρότι δίχως αμφιβολία δε θα παίξουμε ποτέ τη συντριπτική πλειοψηφιά τους, ένας υποθετικός μαραθώνιος όλων των videogames όλων των εποχών θα οδηγούσε στο φάγωμα του πλαστικού τουλάχιστον 10 keyboards/χειριστηρίων.

Ευτυχώς για όλους μας, η Razer ανακοίνωσε μόλις ότι θα διεξάγει τη δική της παρουσίαση για πρώτη φορά φέτος στην E3 και σύμφωνα με τον CEO Min-Liang Tan μας περιμένουν συναρπαστικά νέα. Η εταιρεία έχει ξαναβρεθεί στην εκδήλωση με διάφορους τρόπους, αλλά δεν έχει προηγηθεί δική της αποκλειστική παρουσίαση. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας θα πάρουμε μια γεύση των στόχων και των καινοτομιών της Razer για το ερχόμενο έτος, καθώς και των σχεδίων του brand για το μέλλον. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα εμπλέκονται περιφερειακά.

Αμέσως μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ένα εκτενές RazerStore Live virtual event, όπου θα δώσουν το τηλε-παρών διάφοροι "celebrities του gaming" μαζί με εκπροσώπους της Razer. Συντονιστείτε για αποκαλύψεις προϊόντων, επιδείξεις νέων τεχνολογιών και μερικά giveaways. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην επίσημη ανάρτηση της εταιρείας.

Πηγή: Game Informer

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88