ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Sega ανακοίνωσε το Sonic Rumble για Android και iOS

Το battle-royale σε άλλες ταχύτητες!

Σε μία ταχύτατη ανακοίνωση -pun intended- η Sega ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι στο σύμπαν του αγαπημένου μας μπλε σκαντζόχοιρου, το Sonic Rumble το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Android και iOS συσκευές τον προσεχή χειμώνα.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται σε συνεργασία με την -διόλου άγνωστη στο mobile gaming χώρο- Rovio και αποτελεί ένα battle-royale 32 παικτών στο οποίο οι παίκτες καλούνται να κερδίσουν τα challenges που έχει ετοιμάσει ο Dr. Eggman, να μαζέψουν όσα περισσότερα δακτυλίδια μπορούν και φυσικά να φτιάξουν τους δικούς τους χαρακτήρες διαλέγοντας από μία πληθώρα γνώριμων ηρώων και μη από το σύμπαν του Sonic.

Μαζί με την ανακοίνωση του παιχνιδιού και το παρακάτω trailer, η Sega άνοιξε και τις εγγραφές για την closed beta του παιχνιδιού που θα τρέχει μεταξύ 24 και 26 Μαΐου. Αν θέλετε κι εσείς να πάρετε μέρος, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ και να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...