ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Sony εξαγοράζει studio που ειδικεύεται στα PC Port

Η Nixxes Software γίνεται επίσημα PlayStation Studio.

Το PlayStation συνεχίζει το σερί του στις εξαγορές εταιρειών ανάπτυξης αυτή την εβδομάδα με την ενσωμάτωση της Nixxes στην ομάδα των PlayStation Studios.

Την ανακοίνωση έκανε ο Hermen Hulst, ο οποίος υποδέχτηκε με θερμά λόγια το Ολλανδικό studio. Η Nixxes έχει συνεργαστεί εκτενώς με τις Crystal Dynamics, Eidos Montreal και IO Interactive από την ίδρυσή της το 1999, καθώς ανέλαβε να φέρει την πρόσφατη τριλογία Tomb Raider και τα δύο τελευταία Deus Ex στα PC, γεγονός που μας οδηγεί να εικάζουμε πως θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στα Porting projects της Sony. Ο επικεφαλής των SIE Worldwide Studios δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που "καλωσορίζει μια ομάδα με τόσο βαθιά τεχνική εμπειρία και τεράστια εμπειρία στην οικογένεια του PlayStation".

Ακολουθώντας την απόκτηση της Housemarque που μας έδωσε το εξαιρετικό Returnal, η εξαγορά της Nixxes Software προμηνύει ενδεχομένως πως η Sony σχεδιάζει να φέρει περισσότερα από τα exclusives της στα PC στο μέλλον.

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88