ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Tencent εργάζεται επάνω στο Elden Ring για smartphones

Στοχεύει σε νούμερα Genshin Impact.

Ο κινεζικός κολοσσός μετά τις τεράστιες εξαγορές που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια και την για τα καλά εισροή του στα gaming δρώμενα (Epic Games, Remedy), θέλει να κεφαλαιοποίησει την επένδυσή του αναπαριστόντας μια αντίστοιχη επιτυτυχία σαν του Genshin Impact του ανταγωνιστή MiHoYo.

Φυσικά το να επιλεγεί το Elden Ring σαν ο τίτλος ανάπτυξης δεν είναι καθόλου τυχαίο, διότι το αριστούργημα του Miyazaki πούλησε 20 εκατομμύρια αντίτυπα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του σε αυτή την συνεργασία μεταξύ FromSoftware και George R.R. Martin. Όπως μας μεταφέρει το Reuters, ο τίτλος αναπτύσσεται με μια free-to-play μορφή που θα περιλαμβάνει microtransactions και βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2022, προχωρόντας ωστόσο πάρα πολύ αργά στην διαδικασία δημιουργίας του.

Κατά πόσο θα μπορέσει να πραγματοποιήσει αυτούς τους στόχους της η Tencent μόνο το πλήρωμα του χρόνου θα το δείξει, ενώ ακυρώθηκε και ένα αντίστοιχο παιχνίδι στο σύμπαν του Nier που βρισκόταν υπό ανάπτυξη για δύο χρόνια, για λόγους δικαιωμάτων μεταξύ του στούντιο και της Square Enix.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.