ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: H Warner Bros ετοιμάζει fighting τύπου Smash Bros

Ήρθε η ώρα του Shaggy;

Μολονότι ο Shaggy, ο Chuck Norris του gaming, δεν βρήκε το δρόμο του για το Mortal Kombat 11 όπως τόσοι fans ζήτησαν, φαίνεται πως υπάρχει ακόμα ελπίδα να συμμετάσχει σε κάποιου είδους fighting τίτλο. Μία φήμη που θέρμανε τα gaming forums του Reddit κάνει λόγο για ένα νέο platform fighter, στα πρότυπα του Super Smash Bros. από την WB Games, το οποίο θα περιλαμβάνει -απ` ό,τι φαίνεται- ένα άκρως ενδιαφέρον ρόστερ χαρακτήρων. Είδαμε τη Nickelodeon να δοκιμάζει να αξιοποιήσει τα cartoons της (τσεκάρετε το review), όμως δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Warner Bros διαθέτει σαφέστατα βαρύτερα ονόματα, πολλά εκ των οποίων θα μπορούσαν να συμμετάσχουν κάλλιστα στο παιχνίδι, αν είναι υπαρκτό. 

Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως υπάρχει ακόμα μία πηγή πέραν του Reddit leaker, ιδιαίτερα αξιόπιστη και συγκεκριμένα ο Jeff Grubb, που επιβεβαιώνει τη σχετική φήμη, όμως κοντράρει τη διαρροή σε ένα κομμάτι: ποιος αναπτύσσει το παιχνίδι; Ο leaker υποστηρίζει πως το project έχει αναλάβει η NetherRealm Studios, η ομάδα ανάπτυξης των Mortal Kombat και Injustice, κάτι που δεν είναι διόλου απίθανο, εφόσον έχει τεράστια εμπειρία στα fighting games, όσο διαφορετικά και αν είναι από το φημολογούμενο. Παρόλα αυτά ο Jeff Grubb, που σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί πιο έγκυρος insider, αναφέρει πως το παιχνίδι δεν είναι δημιούργημα της NetherRealm, όμως υπάρχει κανονικότατα.

Πάμε στο τελευταίο και -κατ` εμέ- πιο ενδιαφέρον στοιχείο της εν λόγω διαρροής. Ποιοι χαρακτήρες/fighters θα είναι διαθέσιμοι; Ο lekaer έχει μία λίστα με λίγα ονόματα για τα οποία δηλώνει σίγουρος και είναι τα εξής:
- Shaggy από το Scooby Doo
- Gandalf από το Lord of the Rings
- Tom & Jerry από την ομώνυμη σειρά
- Batman
- Fred Flinstone από τους Flinstones
- Mad Max
- Johnny Bravo
- Harry Potter & Ron Weasley από τη σειρά Harry Potter

Η παραπάνω λίστα βγάζει ένα σχετικό νόημα, αφού το meme του Ultra Instict Shaggy δεν αποκλείεται να αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το στήσιμο ολόκληρου του project, ενώ χαρακτήρες όπως οι Harry Potter, Voldemort και Mad Max έχουν ακουστεί στο παρελθόν για το Mortal Kombat. Σκεφτείτε με πόσα ακόμα franchises όπως το Matrix και το John Wick για τι crossover θα μπορούσαμε να μιλάμε αν όλα αυτά βγουν αλήθεια. 

Πηγή: VGC

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88