ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Hades II μας ετοιμάζει για νέο run στην ελληνική μυθολογία

"Δώρο" από την Supergiant!

Στις τοπ ανακοινώσεις του χθεσινοβραδινού show πρέπει να συγκαταλέξουμε αυτή του Hades II, εφόσον η Supergiant Games αποκάλυψε από το πουθενά το sequel (;) του πολυβραβευμένου της roguelike. Στο δεύτερο παιχνίδι δεν θα πρωταγωνιστεί ο Zagreus αλλά μία θηλυκή μορφή που επίσης αποκαλεί τον Άδη "πατέρα". Στόχος της ο Τιτάνας Κρόνος με την ίδια να έχει και αυτή συμμάχους στο dungeon-crawling ταξίδι της. Αισθητικά, μουσικά και από άποψη ύφους το Hades II πατάει στις γερές βάσεις που έθεσε ο προκάτοχός του και δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από μία κωμικοτραγική περιπέτεια γύρω από την ελληνική μυθολογία.

{youtube}l-iHDj3EwdI{/youtube}

Αξιοσημείωτο το ότι, όπως σημειώνει η Supergiant, το παιχνίδι θα επιμεληθεί ο Spencer Wan έναντι του Greg Kasavin, με τον τελευταίο να περιορίζεται σε σεναριακό ρόλο. Όπως και το πρώτο παιχνίδι, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο μέσω early access μέσα στο 2023, ώστε να υποστηριχθεί από το feedback του κοινού και να φτάσει eventually στην τελική του μορφή. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88