ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Hades II: Στον Όλυμπο μας στέλνει το πρώτο μεγάλο early access update

Νέα levels, νέα όπλο, περισσότερο story και πολλά ακόμη!

Η Supergiant Games βαφτίζει το The Olympic Update ως την πρώτη της μεγάλη ενημέρωση του Hades II, μέσα από την οποία ξεκλειδώνεται η πρόσβαση στην κατοικία των Θεών, μαζί με πολλά ακόμη νέα στοιχεία που ενισχύουν τη roguelike φύση του παιχνιδιού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω τρέιλερ, η Melinoë μπορεί πια να σκαρφαλώσει μέχρι και στον Όλυμπο, όπου την περιμένουν νέες προκλήσεις και χαρακτήρες για να αλληλεπιδράσει. Το update της επιτρέπει να χρησιμοποιήσει και ένα νέο όπλο -το Xinth, the Black Coat- και να έρθει σε επαφή με μερικές ακόμα παρουσίες του Δωδεκάθεου που έρχονται πλήρως re-designed. Κατά τα άλλα, θα μπορείτε να γίνεται φίλοι με νέα Familiars, να αποκτήσετε περισσότερα cosmetics για τον στολισμό του Crossroads, όπως και να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Hades II μέσα από μπόλικες νέες γραμμές διαλόγων. 

Ένα interaction που γίνεται tease στο τέλος του βίντεο είναι η αναμέτρηση με τον Prometheus (Προμηθέα), τον οποίο υποδύεται ο Ben Starr, που πολύς κόσμος λάτρεψε στο Final Fantasy XVI και πρόκειται να απολαύσει και στο Clair Obscur: Expedition 33

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλα τα σχετικά patch notes που γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένα. Το Hades II παραμένει ακόμα σε early access φυσικά, χωρίς να έχει προσδιοριστεί πότε μπορούμε να περιμένουμε την πλήρη έκδοση.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.