ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Halo: Μεγάλη απάντηση της 343 Industries για το μέλλον του franchise

Here to stay!

"Χαστούκι" έφαγαν οι φήμες που θέλουν την 343 Industries να στερείται της ηγεσίας της σειράς Halo ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται να θέλει να υπονοήσει μέσω της δημόσιας τοποθέτησής της. Μέσα από ένα λακωνικότατο ποστ - όπως αρμόζει σε Spartans - η κεφαλή του studio, Pierre Hintze, ξεκαθάρισε πως... δεν έχουν να πάνε πουθενά, εφόσον δηλώνει ότι το μέλλον του franchise παραμένει στα χέρια της ομάδας του εν όψει των μελλοντικών τους projects.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Halo και ο Master Chief είναι εδώ για να μείνουν. Η 343 Industries θα συνεχίσει να αναπτύσσει το Halo και τώρα και στο μέλλον, συμπεριλαμβάνοντας επικές ιστορίες, multiplayer και περισσότερα από όσα κάνουν το Halo φοβερό."

Για να δώσουμε λίγο context, ένας έμπιστος leaker είπε πως από εδώ και στο εξής θα βλέπαμε τα Halo games να μοιράζονται από εδώ κι από εκεί, ενώ με την παραπάνω δημοσίευση οι developers του πιο πρόσφατου παιχνιδιού δηλώνουν ευθέως πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πιθανότατα κάτι ξέρουν παραπάνω, αν και η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλές υποσχέσεις να παίρνονται πίσω, ακόμα και από τα πιο "αξιόπιστα" game studios της υφηλίου.

Το ότι υπάρχουν πλάνα για περισσότερα Halo projects είναι δεδομένο, μένει όμως να δούμε πως θα τα διαχειριστούν οι πλευρές των Xbox και Microsoft, ειδικά τώρα που προσβλήθηκαν από πολυάριθμες απολύσεις.

Διαβάστε επίσης το review μας για το Halo Infinite.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88