ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Harmony: The Fall of Reverie καταφθάνει το καλοκαίρι

Με μία αρκετά ιδιαίτερη ιστορία.

Το Harmony: The Fall of Reverie από τη Don`t Nod, γνωστή κυρίως για το Life is Strange, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023, όπως αποκαλύφθηκε στο Nintendo Direct.

Συγκεκριμένα όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε στο παρακάτω trailer ξεχωρίζει το μοναδικό art style, αλλά και μία αρκετά “thought for food” ιστορία. Με βάση την επίσημη ανακοίνωση στην σελίδα τους, η Don`t Nod μας “ταΐζει” το βασικό πυλώνα της ιστορίας, αναφέροντας ότι το παιχνίδι θα επηρεάζεται άμεσα από τις αποφάσεις μας και θα είναι πλούσιο σε lore. Φυσικά δεν μένει εκεί, πετώντας μας το τυράκι του τι περίπου συμβαίνει και ενδελεχώς μας αναλύει την ιστορία.

{youtube}Wv5fBHVk7Pc{/youtube}

Η ιστορία εξελίσσεται στο μέλλον καθώς ο χαρακτήρας μας η Polly γίνεται η Harmony (deity) και αποκτάει τις δυνάμεις της διορατικότητας. Με την βοήθεια του Augural μπορεί να βλέπει τα πιθανά σενάρια, τα οποία θα μπορούσαν να εξελιχθούν με τις επιλογές της να επηρεάζουν όχι μόνο τον δικό της κόσμο αλλά και τον κόσμο των θεών. Μια ιστορία που θα έχει ένα εξαιρετικά μεγάλο replayability value με βάση τους devs.

Το Harmony: The Fall of Reverie, να υπενθυμίσω, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023 για τα Nintendo Switch, PC (Steam), PlayStation 5, and Xbox Series X|S.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88