ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Harold Halibut: Ένα video game σκέτη "ζωγραφιά" έρχεται στις 16 Απριλίου

Η έννοια της φιλία σε μία retro-future πραγματικότητα!

Είναι πολύ λίγα τα άτομα που θα δουν σκηνικά από το Harold Halibut και δεν θα εντυπωσιαστούν ή έστω δεν θα κινηθεί η περιέργειά τους. Το stop-motion παρουσιαστικό του, σε συνδυασμό με τα ζωγραφισμένα στο χέρι σχέδια και animation του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη δουλειά της μικρής ομάδας της Slow Bros, που πλέον μας ενημέρωσε ότι το παιχνίδι της θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου. 

Επειδή πιθανότατα δεν το έχετε ξαναδεί/ξανακούσει, το Harold Halibut λέει την ιστορία ενός νεαρού βοηθού σε εργαστήριο, που εδρεύει σε ένα διαστημόπλοιο μεγέθους ολόκληρης πόλης, όπου και έχει αναπτυχθεί ένας ολόκληρος πολιτισμός. Βουτηγμένο σε έναν εξωγήινο ωκεανό, το setting του θα είναι ένα έδαφος στο οποίο ανθίζει η ιστορία του παιχνιδιού που κατά βάση αφορά τη φιλία και την αλήθεια, με τον Harold να αναζητά τι αυτός θεωρεί πραγματικά "σπίτι του", όσο εξυπηρετεί τις ανάγκες του εργοδότη του, αλλά και όλων των φίλων του στην "πόλη" FEDORA I.

Κατά την παρουσία τους στο Future Games Show οι develoepers του Harold Halibut δήλωσαν ότι η διάρκεια του παιχνιδιού εκτείνεται περί των 12 ωρών, όπως και ότι το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει σε μετέπειτα χρόνο στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς (PS4, Xbox One). Κατά τα άλλα, το περιμένουμε στις 16 Απριλίου σε PC, PS5 και Xbox Series X|S, ενώ οι συνδρομητές του Game Pass θα μπορέσουν να το παίξουν χωρίς να το αγοράσουν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.