ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Haven Park μέσω GOG

Σώστε το όνειρο της γιαγιάς!

Το άκρως χαριτωμένο Haven Park δωρίζει απλόχερα αυτές τις ημέρες το GOG, ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως όμοιο του Animal Crossing, αν και δεν κατηγοριοποιεί τον εαυτό του στο social simulation genre. Συστήνουμε ωστόσο να κατεβάσετε το παιχνίδι μιας και είναι τσάμπα, αφού έχει ένα πολύ κιουτ νόημα, που κρύβεται πίσω από την επιθυμία της γιαγιάς του πρωταγωνιστή, Flint, να συντηρηθεί το πάρκο της. Αυτή είναι και η αποστολή σας στο παιχνίδι, να δημιουργήσετε δηλαδή έναν φιλόξενο χώρο για τους υποψήφιους κατασκηνωτές, ακούγοντας και καλύπτοντας τις όποιες επιθυμίες τους, αλλά και εξερευνώντας τα περίχωρα της περιοχής για εκπλήξεις/θησαυρούς.

{youtube}QOKUfgqYr60{/youtube}

Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό οικοσύστημα, ανάλογο των vibes του παιχνιδιού, προχωρώντας σε εγκάρδιες διαδικασίες και αποφάσεις για το μέλλον του πάρκου. Δημιουργοί του παιχνιδιού είναι ο Fabien Weibel και η ομάδα Mooneye Studios, με το Haven Park να διατίθεται δωρεάν μέχρι και την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 16:00. Η διανομή γίνεται μέσω GOG.com, επομένως μπορείτε να το αποκτήσετε για PC/Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε δωρεάν το Haven Park στη συλλογή σας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88